ShanT's World.....passing through yet another story... ShanT


 

 

ShanT's World.....Skype me...
 Skype name... shanthanka

Massage praktijk ShanT, Den Haag

Follow this link to see the most beautiful Tibetan Thanka's ever made...

 

 

 

 Shantool inventions...
Lijst met projecten en uitvindingen...


Klick on a picture to follow a link...

  Inner Warrior project Den Haag, with artists like Marcus van Soest en Enricho Scalzitti Inventions and projects by ShanT Inventions by ShanT Frigge Timmerwerken Den Haag. - kinderkamer Frigge Timmerwerken Den Haag Voordeur opdek sloten den haag, 2e hands..  Article about decor company Vorm $ Decor, Rotterdam, Netherlands

          

Betreft: Omschrijving ideeën, projecten, uitgewerkt en niet.

 

      Gedicht middelbare school.

Datum: 1983

 Hoofdprijs voor beste gedicht gehaald in het schoolkrantje van de HAVO. Bekende nederlandse band (toontje lager, met ‘stiekum gedanst’) had zeer gelijkende text voor hun song, 5 jaar later.

 Het bos

‘k heb gister met U gedanst vrouwe
en heb het U niet gevraagd
‘k heb U gister gekust vrouwe
’t was zo volmaakt
heeft ’t U vermaakt?
  

Lampje voor naast bed.

Datum:1984

 Voor toelatingsexamen school voor Industriele vormgeving. Lampje bestond uit vierkante koker, met een spiegeltje en schakelaar in de deksel. Ik was de enige op de toelating die een werkende lamp had. Dit type lamp stond 6 jaar later in de winkel. Ik ben toegelaten tot de school, maar wilde in Den Haag blijven. (Kunst academie nam me niet aan daar mijn werk te veelzijdig was. Jaren werk in mijn map, en geen bezwaar om welke richting dan ook te volgen, daar alles mijn interesse had, was reden om mij te weigeren. Meisje naast mij had in 2 weken 4 tekeningen geschetst, en werd aangenomen.)

 Kunst en meditatie centrum.

Datum: 1985

 Combinatie van kunst en spiritualiteit. Ik wilde de atmosfeer rond zelfontwikkeling een kleur geven.

 Afhaal pannenkoeken kiosk

Datum 1986

       Zoals een patat zaak, in winkel centrum. Opgerolde pannekoek, met suiker, stroop, spek, etc. Veel goedkoper, daar mensen niet aan een tafel gaan zitten.

             Jeugdhotel in centrum Den Haag

Datum: 1986

 Er was nog geen jeugdhotel in het centrum van Den Haag. Ondernemersplan gemaakt. Nooit gerealiseerd door breken met partner.

 Bamboo digeridoo.

Datum: 1987

 Lokatie India. Digeridoo’s komen uit Australië. Van hard hout, en prijzig. In India is volop bamboo aanwezig. Prototype gemaakt, met mondstuk van bijenwas. Een jaar later waren ze volop in Poona te koop.

             Mind machine

Datum:

 In de tijd van de hipe met de ‘mind machine’s’ heb ik verschillende geprobeerd en gehad. Combinatie met ‘Mora’ machiene, oorlel electrodes (hersen harmonisatie), video en geluid(Alfa- beta staat), orgaan harmonisatie en homeopatie stoffen check. Ik dacht aan een stoel, waarbij in de leuningen de electroden zijn verwerkt. In een gesloten kast (denk aan de speelhallen met flight-simulatie spellen) zijn video, geluid, diagnose en harmonisatie apperatuur gecombineerd ingebouwd. Nooit uitgewerkt.

 Internationale tussenhandel geautomatiseerd.

Datum: 1994

 Mijn vader zit in de internationale tussenhandel. Hij woont in TOGO, Afrika. Hij handelt in allerlei (bulk) goederen, met een percentage op de verkoopsprijs. Zijn zakenrelaties hadden nog geen internet; alles werd nog met een fax gedaan. Mijn idee was om de aangeboden waren, als offertes, in een database te stoppen, waar, ook tegen betaling, deze weer opgevraagd konden worden. Dit wilde ik doen met een ‘voice responce systeem’ waar een logische structuur in aanwezig zou zijn voor de verschillende goederen en diensten. Bij vooruitbetaling en na invoeren van een pincode, konden bedrijven of handelaren de offertes invoeren en/of opvragen. Hierdoor zou een reeks van tussen handelaren er tussen uit vallen. De aanbieder en de klant zouden direct contact met elkaar krijgen, en de kosten zouden voor de klant beduidend lager worden.

Ik ben hier niet mee doorgegaan, daar de kosten voor het adverteren van deze service wereldwijd, een aanloop investering had van +/- € 250.000,-. Ik zag niet hoe ik dit op eigen kracht kon doen. Had wel de 06 centrale en RING!-software gekocht. Heb deze nog steeds (Fl. 10.000,-). Ondernemers plan gemaakt.

 CO2 toevoegen aan planten in kassen.

Datum:1996

 CO2 toevoegen aan de lucht in kassen is bevordelijk voor de groei van planten. Door middel van leidingsysteem dat aan een regelbaar in hoogte verstelbaar ophangsysteem hangt, word er voor gezorgt dat de CO2 tussen de planten komt. In de leidingen zitten kleine gaatjes, waar de CO2 doorheen stroomt. CO2 meter tussen de planten bepaalt wanneer er genoeg CO2 in de atmosfeer is. (Teveel werkt contra productief).

Toegepast bij de binnentuinbouw techniek.

 Onderneming: Auto export naar TOGO Afrika

Datum: 1995

 Bekend en gefaald. Mijn vader woont daar. Ik stuurde auto’s naar hem op. Elke 2 weken 2 auto’s. Na 3 zendingen moest het geld van de eerste zending terug zijn. Hij heeft de Fl.35.000,- investering van mij nooit terug gestuurd. (van mijn familie moet ik het ook niet hebben)

 Stichting Inner Warrior.

Datum: 1996

 Ik wilde de het uitgaansleven een andere kleur geven, door kunst en spiritualiteit samen te brengen in het nachtleven. Het was een samenkomst van kunstenaars, wereldreizigers, en oudere jongeren. Trendwatchers waren op elk feest. Kranten schreven over ons, zelfs in het buitenland. Stichtingsvorm. Na investering van Fl.35.000,- en duizende uren ben ik er uitgewerkt (van je vrienden moest ik het hebben). Nu bestaat het nog, maar als een bleke weerspiegeling van een rijk verleden.

 Postkaarten met kunst van lokale kunstenaars

Datum: 1996

 Een van de projecten in de ‘Inner Warrior’. Door mijn vroegtijdig vertrekken, dood gebloed.

      Internet database voor discotheken.

Datum:1997

 Ruimte voor discotheken om hun agenda te plaatsen. Zoeken op muziekstijl, DJ’s, lokatie, sluitingstijden, etc. Discotheek kan zelf zijn agenda invoeren (tegen betaling). Tijdens het wachten kan de zoeker met een kleine web applicatie zelf muziek samenstellen met samples, ‘dark’ chatroom per discotheek, etc. De jaren hierna zijn er verschillende websites zoals dit gekomen. Echter nog geen zoals door mij bedacht, en uitgewerkt.

 Glas import uit Roemenië.

Datum:1999

 In vacantie in Roemenie veel gesigneerd glaswerk meegenomen. Tsjechies glas is beroemd, maar Roemenie maakt zo niet nog mooier werk. Grof en organies. Beslist een markt voor. Glas kunst handels kennen het niet (kunnen het niet thuis brengen). Ik heb 5 stuks van diverse stijl meegenomen. Had en heb geen tijd voor deze zaak.

 CD met filmpjes voor VJ’s.

Datum 1998

 CD met menu en thema’s. Filmpjes in een ‘loop’, die gebruikt kunnen worden in discotheken. Project af. Alles gerenderd met 3Dstudio MAX. Is in omloop.

 Concept van Taco-Bell in Nederland.

Datum:1999

 Na werk in Las Vegas, Verenigde Staten helemaal gek van die goedkope afhaal Burrito’s en Taco’s. Zouden ze hier ook moeten hebben. Nooit wat mee gedaan.

 Exhibitsbuilder.com.

Datum: 2000

 Database voor freelance standbouwers wereldwijd. Bedrijven kunnen zo makkelijk freelancers vinden. Freelancers kunnen gratis adverteren, en alleen aan een eigen ‘homepage’ zitten kosten verbonden.

Ik heb niet genoeg geinvesteerd in de bekendmaking van deze site. Ik gebruik hem voor reklame van mijn eigen bedrijf.

 GSM Auto alarm

Datum:2001

 Website ‘Dwaze Vaders’

Datum:2003

 Door ‘gefrustreerde’ relatie met de moeder van mijn dochter, kwam ik erachter geen rechten te hebben als ‘niet verzorgende ouder’. In 99 % van de gevallen is dit de vader. Na een open avond bij de ‘Dwaze vaders’ realiseerde ik me dat er nog niets was veranderd sinds mijn ouders waren gescheiden. Ik heb aangeboden een website voor hun te maken. Echter nooit enig response gehad. Ik heb de website wel gehost bij de SP. Eerst lid geworden, en daarna onder www.tomaatnet.nl geplaatst, om zo ook aandacht te krijgen van deze partij. Idee was een portal te worden voor slachtoffers van deze afschuwelijke situatie in Nederland. Verschillende organisaties met dezelfde doelstellingen voor ogen lijken elkaar naar het leven te staan. Ik wilde een centraal punt voor informatie en linken naar andere sites. www.tomaatnet.nl/~gelijk_ouderschap . ik heb contact met bijna alle organisaties in nederland.

 

.

Feedback form

 

.

.

Back to the top...

.

 
 
.

.

.

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

The, Netherlands, pictures, foto, inventions, NOVU, Syntens, Jan, Smit, Peter, Sar, Festool, orde, uitvinders, uitvinding, hulp, help, Festo, precisio, stofzuiger, vacuumcleaner, new

 

Create embedded video HTML..